Teléfonos: +34 93 11 55 111 / +34 672 21 23 16

Canal de denúncies anònim

Tots els subjectes obligats de la Llei de PBC/FT tenen l’obligació de disposar d’un canal de denúncies perquè tots els empleats, directius i agents puguin denunciar, de manera anònima, qualsevol infracció de la legislació en el si de la seva companyia.

A Tarinas hem pensat en tú desenvolupant una opció que ens permet crear a mida per la teva empresa un canal de denúncies; sempre tenint en compte els codis ètics i les característiques del sector determinat, comprometent-nos a realitzar una gestió especialitzada, 100% confidencial i segura.

Disposem d’experts en fraus i delictes que compten amb una tecnologia avançada i adaptada a cada empresa; garantint una absoluta confidencialitat, i la més eficient gestió del canal.

En què ens diferenciem

  • Proporcionem un programa de formació que oferim a tota la plantilla de la societat, de forma online; actualitzat constantment i personalitzat.
  • Confeccionem un informe per cada denúncia rebuda en relació amb la qualificació jurídica que poden suposar els fets denunciats; i emetem recomanacions sobre les actuacions que s’hagin de dur a terme.
  • Realitzem un informe o una memòria anual respecte de totes les denúncies rebudes al canal; i sobre el curs donat a cada una d’elles.
  • Aquests serveis es poden ampliar en atenció a la naturalesa de cada denúncia; mitjançant la contractació de serveis especialitzats en l’àmbit jurídic, d’investigació, organització o psicologia, entre d’altres, a través de professionals competents.

 

Altres serveis en Prevenció del Blanqueig de Capitals

icon-auditoria

Auditories i informes

icon-consultoria

Implantació i consultoria

icon-mantenimiento

Manteniment

icon-crs-iai

Auditoria de CRS o IAI

icon-estudi-eri

Estudi del Risc Individual (ERI)